Dobra kuchnia
Zdrowo, pięknie i smacznie
Translate
21.05.2014
Zupa szpinakowa
zeberka
szpinak
2 marchewki
1 pietruszka
kawalek selera
por
3 zabki czosnku
6 ziarenek pieprzu
4 ziarenek ziela angielskiego
3 liscie laurowe
jarzynka
jajaka
Zagotowywujemy mieso
Dodajemy do niego pokrojone w plasterki warzywa ( marchew, pietruszka, seler, por i zabek czosnku) i przyprawy ( ziele angielskie, pieprz, liscie laurowe i 2 lyzki jarzynki )
Gotujemy jakies 45 min
W tym czasie szatkujemy szpinak odcinajac badyle
Po 45 min wyciagamy mieso i dodajemy szpinak
Gotujemy wszsytko ok 20 min
Na koniec dodajemy smietane i wylaczamy zupe
Osobno gotujemy jaka
Wszystko razem podajemy
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz